Investeer in jezelf

Pragma Coaching

Tarieven

TARIEVEN

Om je te motiveren een coach in te schakelen is het intakegesprek gratis en vrijblijvend.

 

PARTICULIER

Coaching is een investering in jezelf. Hebben we een klik dan duurt een vervolggesprek 60 tot 90 minuten en kost het € 75,- incl. btw.

Over het algemeen wordt coaching niet vergoed vanuit de ziektekostenverzekering. Er zijn mogelijkheden om vanuit het PGB eventuele vergoedingen te ontvangen.

Mocht je ondanks de bovenstaande mogelijkheden niet gebruik kunnen maken van de regeling maar wil je wel gecoacht worden, laat mij dan weten wat voor jou wel financieel te dragen is. Ondanks dat het een investering in jezelf is, zou ik niet willen dat je hierdoor in financiële problemen komt.

           

ZAKELIJK

De vervolggesprekken duren 60 tot 90 minuten en kosten € 95,- excl. btw.

Als je werknemer bent, kun je misschien aanspraak op een vergoeding van je werkgever, veelal is er een budget beschikbaar voor persoonlijke ontwikkeling.

Voor loopbaan coaching zijn de kosten soms aftrekbaar voor de belastingdienst. Bij veel CAO's is het geregeld onder het kopje ontwikkeling en opleiding en verzuimpreventie?

Voor ZZP'ers of ondernemers zijn coachingskosten volledig aftrekbaar als bedrijfskosten. Coaching kan zakelijk als 'leertraject' ter verbetering van jezelf en/in de onderneming worden aangegeven. De website van de Belastingdienst kan je hierover informeren.